Wij gaan trouwen!

De grote dag is op 5 juli 2013. Via deze site houden we jullie op de hoogte van de voorbereidingen!

2 thoughts on “Wij gaan trouwen!

  1. Hoi Dennis en Nynke,

    He wat een leuk nieuws!! gefeliciteerd en veel plezier met de voorbereidingen, groetjes: Liesbeth, Rene, Lars en Jesse x

  2. Beste Dennis en Nynke,

    Via google kwamen wij op jullie site terecht en zagen dat jullie op 12-07-2013 elkaar het jawoord gaan geven. Is een weddingclip misschien een idee voor jullie? Wij maken dit soort clips al enige tijd en wellicht kunnen wij wat voor jullie betekenen. Op onze website http://www.weddingimpress.nl hebben wij een paar voorbeelden staan.

    Wij horen graag van jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trouwen

Bedankt!

Lieve familie, vrienden, kennissen en andere belangstellenden, mede door jullie aanwezigheid, medeleven en lieve woorden was 12 juli 2013 écht de mooiste dag van ons leven. Het was geweldig en soms zelfs overweldigend om te zien en te merken hoeveel moeite iedereen had gedaan om er een geslaagde dag van te maken. En dat is […]

Lees verder
Trouwen

Puntjes op de i

Afgelopen dagen hebben we aardig wat puntjes op de i gezet; eerst zijn zaterdag de bloemen en corsages besteld en daarna hebben we samen met de ceremoniemeesters afspraken gemaakt met de feestlocatie over van alles en nog wat. Zondag hebben we taarten geproefd, eentje uitgekozen en ‘m besteld. Dinsdagochtend heb ik voor de laatste keer […]

Lees verder
Trouwen

Fotografe Lianne Vlielander

Ruim twee weken geleden hebben we ook de fotograaf voor onze trouwdag besproken; Lianne Vlielander van Lianne Vlielander Fotografie. We dachten vanaf het begin al aan haar en toen we hoorden dat ze beschikbaar was hebben we haar meteen vastgelegd 😉 Haar werk spreekt eigenlijk voor zich, ze heeft een brede portfolio en ruime ervaring […]

Lees verder