A day at the beach

Vandaag eerst eens heerlijk uitgeslapen. Daarna rustig ontbeten, de spullen gepakt en naar het strand gelopen. Hier zagen we allemaal lege bedjes en ongebruikte parasols, terwijl er genoeg mensen op handdoekjes lagen. Tegen beter weten in zijn we toch op die bedjes gaan liggen, maar binnen 10 minuten stond er een dude naast ons die zei dat we de bedjes konden huren voor $10 per stuk en de parasol voor $20. Ik vroeg nog of ‘ie op z’n achterhoofd was gevallen, maar dat verstond ‘ie niet, dus toen zijn we maar op ons handdoekje gaan liggen. Mafkees.
Wat wel geinig is, is dat er overal op het strand (langs de hele kust van Florida trouwens) afzettingen zijn van plaatsen waar zeeschildpadden hun nest hebben gemaakt en eitjes hebben gelegd. Ik probeer nog te achterhalen of we kunnen kijken bij het uitkomen van die eitjes, maar helaas geeft Moeder Natuur haar planning niet zomaar vrij…
Het was inmiddels toch wel warm geworden zo in de volle zon, maar gelukkig bood de zee enige verkoeling. Slechts enige, want het water was ook aan de warme kant. Maar goed, het was beter dan levend verbranden op je handdoekje.
Toen we dat ook zat waren hebben we gedoucht en kleren aangetrokken, want het was weer tijd om naar het walhalla van het winkelen, de natte droom van elke vrouw, oftewel het shoppingmall te gaan. Waar we even geen rekening mee hadden gehouden, want ach, als je op vakantie bent let je niet zo op welke dag het is, was dat het vandaag zondag is en blijkbaar is dat nationale shoppingmall dag… Kolere wat een drukte! Aan de hoeveelheid spullen waar mensen mee naar buiten liepen leek het bovendien wel of iedereen weer salaris had gehad en dit meteen in zijn volledigheid weer uitgegeven moest worden. Enfin, ook dit hebben we weer overleefd zonder al te veel (extra) financiele schade te hebben opgelopen. En dan is het nu alweer tijd om te gaan slapen. Weltrusten!

Alle foto’s vind je trouwens hier.