Home sweet home

Na een voorspoedige reis vanaf Orlando via Dublin naar Amsterdam, zijn we gistermiddag veilig thuis aangekomen. Snel een paar wasjes gedraaid, tukkie gedaan (het was een korte nacht) en gegeten bij de ouders van Nynke. Nynke ‘r broer en zussen en nichtjes waren er ook, dus het was een gezellig drukke boel! En na een heerlijke nachtrust zijn we weer wakker geworden in ons eigen bedje. Alsof de laatste drie weken een droom was, zo snel is het weer voorbij gegaan. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog 😉
We hebben drie fantastische weken gehad, we hebben heel veel gezien en meegemaakt. In totaal hebben we bijna 4.000 kilometer gereden en weet ik veel hoeveel gelopen.

Tijdens de roadtrip in New York en Pennsylvania heb ik een GPS tracker op de iPhone aangehad.
De volledige route:
[map style=”width: 90%; height:450px; margin:20px 20px 20px 20px; border: 1px solid black;” gpx=”http://dennisennynke.nl/wp-content/uploads/Amerika2012.gpx”]