Laatste uren in Amerika

Vannacht werden we opnieuw teleurgesteld, de lancering werd weer met 24 uur uitgesteld, nu door het weer. Ik verwacht overigens niet dat het weer binnenkort veel beter wordt, want het nieuws wordt de afgelopen dagen gedomineerd door tropische storm Isaac, die op weg is naar Florida en bezig is uit te groeien tot orkaan.
Wat wel leuk was vannacht is dat we tijdens het wachten op de lancering werden bezocht door een dolfijn! Het was heel apart om te zien, maar hij leek wel licht te geven. Je zag hem al van ver aan komen zwemmen en hij zwom een paar keer voor alle aan het water geparkeerde wagens langs. Heel cool!
Iets minder leuk nieuws dat net breekt is dat astronaut Neil Armstrong, de eerste man op de maan, is overleden. Een held in Amerika, maar zeker in deze regio.
Wij moeten nog even 3 uur doden op Orlando International Airport, maar het ziet er hier net uit als de malls die we hebben bezocht, dus ik ben bang dat we de tijd wel doorkomen 😉
UPDATE: we horen net dat de lancering is uitgesteld tot in ieder geval donderdag, tot na Isaac dus…