Let’s play ball

Vandaag beloofde het weer een warme, benauwde dag te worden met wederom een temperatuur van een graad of 30. Aangezien we bijna alles al hadden gezien in New York (van wat we wilden zien tenminste), besloten we het vandaag rustig aan te doen. Eerst weer even ontbijten en daarna chillen op de kamer, alvast bedenken wat we na New York gaan doen. Verder op het programma vandaag: Verenigde Naties en Yankee Stadium. Het honkbalstadion ligt overigens een pokke end uit de buurt, helemaal in de Bronx. Maar nu kunnen we tenminste zeggen dat we in 3 Boroughs zijn geweest; Brooklyn, Manhattan en de Bronx. Overigens ligt JFK airport in Queens, dus dan missen we eigenlijk alleen Staten Island nog.
Toen zijn we nog even teruggegaan naar het hotel, want we moesten nog even 2 uur doden voordat het etenstijd was. Dat gaf ons mooi de tijd om een goede pizzeria uit te zoeken, want in New York te zijn geweest zonder tenminste een keer pizza te hebben gegeten, dat kan natuurlijk niet. Het werd Angelo’s op 57th Street, waar we samen een large pizza bestelden, met pepperoni, uien en knoflook. En met large bedoelen ze ook echt large! En met knoflook nemen ze ook letterlijk, het zou me niet verbazen als ze er een hele knoflook op gegooid hadden. Ik heb de rest van de avond een beetje medelijden gehad met de mensen die bij ons in de buurt kwamen…
Als laatste hebben we nog een rondje gelopen over Broadway en over Times Square in de schemering. Hoe donkerder het wordt, hoe indrukwekkender de reclameborden zijn.
Morgen moeten we alweer uit het hotel en gaan we met een huurauto een stukje rijden. We weten niet waar en wanneer we weer internet hebben, dus het is even de vraag wanneer we weer een berichtje en foto’s kunnen plaatsen.