Let’s play ball

Vandaag beloofde het weer een warme, benauwde dag te worden met wederom een temperatuur van een graad of 30. Aangezien we bijna alles al hadden gezien in New York (van wat we wilden zien tenminste), besloten we het vandaag rustig aan te doen. Eerst weer even ontbijten en daarna chillen op de kamer, alvast bedenken wat we na New York gaan doen. Verder op het programma vandaag: Verenigde Naties en Yankee Stadium. Het honkbalstadion ligt overigens een pokke end uit de buurt, helemaal in de Bronx. Maar nu kunnen we tenminste zeggen dat we in 3 Boroughs zijn geweest; Brooklyn, Manhattan en de Bronx. Overigens ligt JFK airport in Queens, dus dan missen we eigenlijk alleen Staten Island nog.
Toen zijn we nog even teruggegaan naar het hotel, want we moesten nog even 2 uur doden voordat het etenstijd was. Dat gaf ons mooi de tijd om een goede pizzeria uit te zoeken, want in New York te zijn geweest zonder tenminste een keer pizza te hebben gegeten, dat kan natuurlijk niet. Het werd Angelo’s op 57th Street, waar we samen een large pizza bestelden, met pepperoni, uien en knoflook. En met large bedoelen ze ook echt large! En met knoflook nemen ze ook letterlijk, het zou me niet verbazen als ze er een hele knoflook op gegooid hadden. Ik heb de rest van de avond een beetje medelijden gehad met de mensen die bij ons in de buurt kwamen…
Als laatste hebben we nog een rondje gelopen over Broadway en over Times Square in de schemering. Hoe donkerder het wordt, hoe indrukwekkender de reclameborden zijn.
Morgen moeten we alweer uit het hotel en gaan we met een huurauto een stukje rijden. We weten niet waar en wanneer we weer internet hebben, dus het is even de vraag wanneer we weer een berichtje en foto’s kunnen plaatsen.

3 thoughts on “Let’s play ball

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Amerika 2012

Home sweet home

Na een voorspoedige reis vanaf Orlando via Dublin naar Amsterdam, zijn we gistermiddag veilig thuis aangekomen. Snel een paar wasjes gedraaid, tukkie gedaan (het was een korte nacht) en gegeten bij de ouders van Nynke. Nynke ‘r broer en zussen en nichtjes waren er ook, dus het was een gezellig drukke boel! En na een […]

Lees verder
Amerika 2012

Laatste uren in Amerika

Vannacht werden we opnieuw teleurgesteld, de lancering werd weer met 24 uur uitgesteld, nu door het weer. Ik verwacht overigens niet dat het weer binnenkort veel beter wordt, want het nieuws wordt de afgelopen dagen gedomineerd door tropische storm Isaac, die op weg is naar Florida en bezig is uit te groeien tot orkaan. Wat […]

Lees verder
Amerika 2012

The day after

Nadat we vanmorgen uitgeslapen waren en enigszins bijgekomen waren van de teleurstelling van vannacht, hebben we van vandaag maar weer een stranddag gemaakt. Een heerlijk zonnetje, weinig tot geen bewolking en het zeewater was ook op een aangename temperatuur. Er stond ook een flink windje, als voorbode op de tropische storm Isaac die eraan zit […]

Lees verder