New York, New York

We zijn er, we hebben het gehaald! Na een zeer voorspoedige vlucht mochten we zowaar het land in, waarna we met gevaar voor eigen leven met de metro door de ghetto’s van New York reden om vervolgens in een taxi te stappen bij een chauffeur die de weg niet kende (of zei dat ‘ie die niet kende). Na in te zijn gecheckt en een kamer toegewezen te hebben gekregen moesten we nog even terug naar de receptie omdat de sleutels het niet deden. Eenmaal in de overtuiging dat we nu konden gaan slapen bleek dit toch een illusie, aangezien de batterij van de brandmelder leeg bleek te zijn. Dit is op zich geen ramp, ware het niet dat hij ons elke minuut aan dit feit herinnerde middels een oorverdovende piep. Gelukkig bleek de dienstdoende, uiterst luie, dame zeer hulpvaardig, maar in plaats van de batterij van het apparaat te (laten) vervangen kregen we een andere kamer met een al-dan-niet werkende rookmelder, maar in ieder geval zonder de gehoorbeschadigende piep. En hoewel het hier pas 10 uur is denkt mijn lichaam dat het 4 uur ’s nachts is, dus wij duiken nu lekker ons bedje in. Weltrusten en tot morgen!
UPDATE: Terwijl ik dit berichtje plaatste kwamen we erachter dat het toilet niet doorspoelt… Binnen nu en een uur zou er een monteur voor de deur moeten staan.

One thought on “New York, New York”

  1. he D en N,
    zo te horen gaat alles op rolletjes, al zou ik eerste dag D’en maar overslaan tot het toilet goed is. Heel veel plezier daar komende tijd. Ook namens de meiden.
    Japio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Amerika 2012

Home sweet home

Na een voorspoedige reis vanaf Orlando via Dublin naar Amsterdam, zijn we gistermiddag veilig thuis aangekomen. Snel een paar wasjes gedraaid, tukkie gedaan (het was een korte nacht) en gegeten bij de ouders van Nynke. Nynke ‘r broer en zussen en nichtjes waren er ook, dus het was een gezellig drukke boel! En na een […]

Lees verder
Amerika 2012

Laatste uren in Amerika

Vannacht werden we opnieuw teleurgesteld, de lancering werd weer met 24 uur uitgesteld, nu door het weer. Ik verwacht overigens niet dat het weer binnenkort veel beter wordt, want het nieuws wordt de afgelopen dagen gedomineerd door tropische storm Isaac, die op weg is naar Florida en bezig is uit te groeien tot orkaan. Wat […]

Lees verder
Amerika 2012

The day after

Nadat we vanmorgen uitgeslapen waren en enigszins bijgekomen waren van de teleurstelling van vannacht, hebben we van vandaag maar weer een stranddag gemaakt. Een heerlijk zonnetje, weinig tot geen bewolking en het zeewater was ook op een aangename temperatuur. Er stond ook een flink windje, als voorbode op de tropische storm Isaac die eraan zit […]

Lees verder