Stomme raket

We zijn net terug van het Space View Park, alwaar we de lancering van de Atlas V 401 wilden zien, met aan boord de RBSP, Radiation Belt Storm Probe. Helaas is de lancering weer 24 uur uitgesteld, dit keer in verband met een probleem met de ‘east range beacon’, wat dat ook moge zijn.
Gisteren was een stranddag, dus weinig spannends te vertellen hierover. Ook geen foto’s, dus ik heb er maar een van internet geplukt. Alleen ’s ochtends hadden we nog wat spanning en sensatie bij het ontbijt. Een Duitse puber vond dat een of ander jochie van 10 zijn wafel uit het wafelijzer had gepikt en ging even verhaal halen. Blijkbaar had hij daarbij het jongetje aangeraakt ofzo, want de twee moeders die bij het kind hoorden reageerden net zoals de vrouwtjes alligator toen we naar haar zin te dicht bij haar nest kwamen. Waar je je druk om kan maken…
Maar goed, de wekker ging vannacht om 2.30u en het is nu 5.30u, dus wij gaan nog even een tukkie doen. Trusten!