Stomme raket

We zijn net terug van het Space View Park, alwaar we de lancering van de Atlas V 401 wilden zien, met aan boord de RBSP, Radiation Belt Storm Probe. Helaas is de lancering weer 24 uur uitgesteld, dit keer in verband met een probleem met de ‘east range beacon’, wat dat ook moge zijn.
Gisteren was een stranddag, dus weinig spannends te vertellen hierover. Ook geen foto’s, dus ik heb er maar een van internet geplukt. Alleen ’s ochtends hadden we nog wat spanning en sensatie bij het ontbijt. Een Duitse puber vond dat een of ander jochie van 10 zijn wafel uit het wafelijzer had gepikt en ging even verhaal halen. Blijkbaar had hij daarbij het jongetje aangeraakt ofzo, want de twee moeders die bij het kind hoorden reageerden net zoals de vrouwtjes alligator toen we naar haar zin te dicht bij haar nest kwamen. Waar je je druk om kan maken…
Maar goed, de wekker ging vannacht om 2.30u en het is nu 5.30u, dus wij gaan nog even een tukkie doen. Trusten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Amerika 2012

Home sweet home

Na een voorspoedige reis vanaf Orlando via Dublin naar Amsterdam, zijn we gistermiddag veilig thuis aangekomen. Snel een paar wasjes gedraaid, tukkie gedaan (het was een korte nacht) en gegeten bij de ouders van Nynke. Nynke ‘r broer en zussen en nichtjes waren er ook, dus het was een gezellig drukke boel! En na een […]

Lees verder
Amerika 2012

Laatste uren in Amerika

Vannacht werden we opnieuw teleurgesteld, de lancering werd weer met 24 uur uitgesteld, nu door het weer. Ik verwacht overigens niet dat het weer binnenkort veel beter wordt, want het nieuws wordt de afgelopen dagen gedomineerd door tropische storm Isaac, die op weg is naar Florida en bezig is uit te groeien tot orkaan. Wat […]

Lees verder
Amerika 2012

The day after

Nadat we vanmorgen uitgeslapen waren en enigszins bijgekomen waren van de teleurstelling van vannacht, hebben we van vandaag maar weer een stranddag gemaakt. Een heerlijk zonnetje, weinig tot geen bewolking en het zeewater was ook op een aangename temperatuur. Er stond ook een flink windje, als voorbode op de tropische storm Isaac die eraan zit […]

Lees verder