The day after

Nadat we vanmorgen uitgeslapen waren en enigszins bijgekomen waren van de teleurstelling van vannacht, hebben we van vandaag maar weer een stranddag gemaakt. Een heerlijk zonnetje, weinig tot geen bewolking en het zeewater was ook op een aangename temperatuur. Er stond ook een flink windje, als voorbode op de tropische storm Isaac die eraan zit te komen. Gelukkig zijn wij dan al het land uit.
Kortom, niets aan de hand. Totdat we werden aangevallen door een enorme Ghost Crab!! Nouja, hij liep per ongeluk tegen Nynke aan en zo groot was ‘ie niet, maar we zijn in Amerika, daar wordt alles overdreven 😉 De krab schrok er zelf misschien nog wel meer van dan Nynke, maar het was wel cool om zo’n beestje te zien. Helaas hadden we op dat moment de camera niet paraat, dus een foto van dit mooie, relatief grote exemplaar hebben we niet. Toen we later op de middag een wandeling maakten over het strand vonden we wel twee bewoonde holletjes, waar de bewoners een luchtje wilden scheppen. En toen hadden we wel de camera bij de hand 🙂
Na de fotoshoot zijn we doorgelopen naar het restaurant The Mango Tree, alwaar we van een heerlijk viergangen diner hebben genoten, omdat het de laatste avond is voor ons in de VS. Morgen vliegen we helaas al weer terug na drie fantastische en indrukwekkende weken.
De lancering staat nog steeds op de planning voor vannacht, dus we gaan zo maar het bedje in, hopend dat het nu wél doorgaat. Night-night!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Amerika 2012

Home sweet home

Na een voorspoedige reis vanaf Orlando via Dublin naar Amsterdam, zijn we gistermiddag veilig thuis aangekomen. Snel een paar wasjes gedraaid, tukkie gedaan (het was een korte nacht) en gegeten bij de ouders van Nynke. Nynke ‘r broer en zussen en nichtjes waren er ook, dus het was een gezellig drukke boel! En na een […]

Lees verder
Amerika 2012

Laatste uren in Amerika

Vannacht werden we opnieuw teleurgesteld, de lancering werd weer met 24 uur uitgesteld, nu door het weer. Ik verwacht overigens niet dat het weer binnenkort veel beter wordt, want het nieuws wordt de afgelopen dagen gedomineerd door tropische storm Isaac, die op weg is naar Florida en bezig is uit te groeien tot orkaan. Wat […]

Lees verder
Amerika 2012

Stomme raket

We zijn net terug van het Space View Park, alwaar we de lancering van de Atlas V 401 wilden zien, met aan boord de RBSP, Radiation Belt Storm Probe. Helaas is de lancering weer 24 uur uitgesteld, dit keer in verband met een probleem met de ‘east range beacon’, wat dat ook moge zijn. Gisteren […]

Lees verder