The day after

Nadat we vanmorgen uitgeslapen waren en enigszins bijgekomen waren van de teleurstelling van vannacht, hebben we van vandaag maar weer een stranddag gemaakt. Een heerlijk zonnetje, weinig tot geen bewolking en het zeewater was ook op een aangename temperatuur. Er stond ook een flink windje, als voorbode op de tropische storm Isaac die eraan zit te komen. Gelukkig zijn wij dan al het land uit.
Kortom, niets aan de hand. Totdat we werden aangevallen door een enorme Ghost Crab!! Nouja, hij liep per ongeluk tegen Nynke aan en zo groot was ‘ie niet, maar we zijn in Amerika, daar wordt alles overdreven 😉 De krab schrok er zelf misschien nog wel meer van dan Nynke, maar het was wel cool om zo’n beestje te zien. Helaas hadden we op dat moment de camera niet paraat, dus een foto van dit mooie, relatief grote exemplaar hebben we niet. Toen we later op de middag een wandeling maakten over het strand vonden we wel twee bewoonde holletjes, waar de bewoners een luchtje wilden scheppen. En toen hadden we wel de camera bij de hand 🙂
Na de fotoshoot zijn we doorgelopen naar het restaurant The Mango Tree, alwaar we van een heerlijk viergangen diner hebben genoten, omdat het de laatste avond is voor ons in de VS. Morgen vliegen we helaas al weer terug na drie fantastische en indrukwekkende weken.
De lancering staat nog steeds op de planning voor vannacht, dus we gaan zo maar het bedje in, hopend dat het nu wél doorgaat. Night-night!