Ondertrouw

Gistermiddag zijn we in ondertrouw gegaan. Dat klinkt heel spectaculair misschien, maar het stelt eigenlijk niet zoveel voor. We zijn ‘verschenen voor een ambtenaar van de Burgelijke Stand’ om aan te geven dat we willen gaan trouwen. Die ambtenaar (Martijn van Ieperen in ons geval) gaat dan bepalen of wij wel met elkaar mogen trouwen. Hij checkt bijvoorbeeld of we niet al getrouwd zijn met een ander. Ook vraagt hij hoe we na het trouwen aangeschreven willen worden, ik zou bijvoorbeeld daarna door het leven kunnen gaan als Dennis van der Werf… Dat hebben we maar niet gedaan! Hij gaf trouwens ook aan dat vrij weinig tot geen mannen de naam van hun vrouw aannemen. Gelukkig maar.
Nadat alle gegevens waren genoteerd, we overal onze handtekeningen onder hadden gezet, er betaald was voor de akte van huwelijksaangifte (€ 11,80 , zie foto) en de koffie en thee op waren, stonden we na een kwartier weer buiten als aanstaande echtgenoten πŸ˜€ Weer een stapje dichter bij de grote dag!

9 thoughts on “Ondertrouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trouwen

Bedankt!

Lieve familie, vrienden, kennissen en andere belangstellenden, mede door jullie aanwezigheid, medeleven en lieve woorden was 12 juli 2013 Γ©cht de mooiste dag van ons leven. Het was geweldig en soms zelfs overweldigend om te zien en te merken hoeveel moeite iedereen had gedaan om er een geslaagde dag van te maken. En dat is […]

Lees verder
Trouwen

Puntjes op de i

Afgelopen dagen hebben we aardig wat puntjes op de i gezet; eerst zijn zaterdag de bloemen en corsages besteld en daarna hebben we samen met de ceremoniemeesters afspraken gemaakt met de feestlocatie over van alles en nog wat. Zondag hebben we taarten geproefd, eentje uitgekozen en ‘m besteld. Dinsdagochtend heb ik voor de laatste keer […]

Lees verder
Trouwen

Fotografe Lianne Vlielander

Ruim twee weken geleden hebben we ook de fotograaf voor onze trouwdag besproken; Lianne Vlielander van Lianne Vlielander Fotografie. We dachten vanaf het begin al aan haar en toen we hoorden dat ze beschikbaar was hebben we haar meteen vastgelegd πŸ˜‰ Haar werk spreekt eigenlijk voor zich, ze heeft een brede portfolio en ruime ervaring […]

Lees verder