Bedankt!

Lieve familie, vrienden, kennissen en andere belangstellenden, mede door jullie aanwezigheid, medeleven en lieve woorden was 12 juli 2013 écht de mooiste dag van ons leven. Het was geweldig en soms zelfs overweldigend om te zien en te merken hoeveel moeite iedereen had gedaan om er een geslaagde dag van te maken. En dat is goed gelukt!!
Dankzij de aankleding van het ouderlijk huis van Nynke, de ontvangst en geweldige verzorging van de daggasten, de superfotografe, de geweldige ambtenaar, het mooie stadhuis, de topDJ, de fantastische feestlocatie en niet te vergeten de enthousiaste feestgangers hebben wij een topdag beleefd. Bij een korte inventarisatie bij het ontbijt de volgende ochtend bleek iedereen, voor zover aanwezig en aanspreekbaar, het hiermee eens te zijn.
We vonden het ook erg leuk om te zien hoe creatief iedereen is omgegaan met de kleur van de dag, soms een onopvallend accent, soms iets opvallender (ik noem geen namen, Erik).
Al met al een zeer geslaagde dag, bedankt allemaal!!