Bedankt!

Lieve familie, vrienden, kennissen en andere belangstellenden, mede door jullie aanwezigheid, medeleven en lieve woorden was 12 juli 2013 écht de mooiste dag van ons leven. Het was geweldig en soms zelfs overweldigend om te zien en te merken hoeveel moeite iedereen had gedaan om er een geslaagde dag van te maken. En dat is goed gelukt!!
Dankzij de aankleding van het ouderlijk huis van Nynke, de ontvangst en geweldige verzorging van de daggasten, de superfotografe, de geweldige ambtenaar, het mooie stadhuis, de topDJ, de fantastische feestlocatie en niet te vergeten de enthousiaste feestgangers hebben wij een topdag beleefd. Bij een korte inventarisatie bij het ontbijt de volgende ochtend bleek iedereen, voor zover aanwezig en aanspreekbaar, het hiermee eens te zijn.
We vonden het ook erg leuk om te zien hoe creatief iedereen is omgegaan met de kleur van de dag, soms een onopvallend accent, soms iets opvallender (ik noem geen namen, Erik).
Al met al een zeer geslaagde dag, bedankt allemaal!!

13 thoughts on “Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Trouwen

Puntjes op de i

Afgelopen dagen hebben we aardig wat puntjes op de i gezet; eerst zijn zaterdag de bloemen en corsages besteld en daarna hebben we samen met de ceremoniemeesters afspraken gemaakt met de feestlocatie over van alles en nog wat. Zondag hebben we taarten geproefd, eentje uitgekozen en ‘m besteld. Dinsdagochtend heb ik voor de laatste keer […]

Lees verder
Trouwen

Fotografe Lianne Vlielander

Ruim twee weken geleden hebben we ook de fotograaf voor onze trouwdag besproken; Lianne Vlielander van Lianne Vlielander Fotografie. We dachten vanaf het begin al aan haar en toen we hoorden dat ze beschikbaar was hebben we haar meteen vastgelegd 😉 Haar werk spreekt eigenlijk voor zich, ze heeft een brede portfolio en ruime ervaring […]

Lees verder
Trouwen

DJ Ray

Inmiddels bijna drie weken geleden hebben we de DJ voor ons trouwfeest vastgelegd; DJ Raimond over de Vest. Hij is een goede bekende en draait onder andere regelmatig in d’Oude Stoep in Vlaardingen, maar is ook vaak te beluisteren op feesten en partijen. Wij zijn erg blij met hem en verwachten dat hij van ons […]

Lees verder