Joshua Tree

Vandaag zoals gezegd Joshua Tree National Park op het programma. Het was zeker leuk om de naamgever van het park te zien (in grote getalen), maar omdat we al erg verwend waren met zoveel mooie parken, was dit uitzicht niet echt spectaculair te noemen. Daarnaast was het nog eens erg warm (40 graden), dus dat nodigde ook niet uit tot veel activiteit van onze kant. We hebben bekeken wat we wilden zien en hebben het hele park doorgereden en zijn toen richting het volgende hotel gereden, in Hollywood!
Dat betekende alleen wel dat we in de maandagavondspits over de Interstate 10 heel Los Angeles door moesten. Gelukkig vielen de files onze kant op mee, dus we waren er om 5 uur ’s middags al. Snel ingecheckt in het Hollywood Historic Hotel, dat al bestaat sinds 1927. Ze proberen het hotel zoveel mogelijk in de stijl van die tijd te houden, al vermoed ik dat de sprinklers en rookmelder van een latere periode zijn. Ook de flatscreen TV valt een beetje uit de toon. Daarna heerlijk gegeten bij de Italiaan twee deuren verder, echt een aanrader!
Toen wilden we nog wat foto’s maken van de Walk of Fame en het Hollywood Sign, maar toen we halverwege waren bleek dat we de camera vergeten waren… En aangekomen bij het uitkijkpunt voor het Hollywood Sign (Griffith Observatory) bleek het onverlicht te zijn… Onverrichter zaken zijn we hotelwaarts gekeerd en gaan we maar lekker slapen. Weltrusten!

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”82298014@N02″ sid=”72157634385175439″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”320″ num=”400″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1”]

6 thoughts on “Joshua Tree

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Amerika 2013

De route

Tijdens onze roadtrip door Amerika hebben we de GPS logger weer aangehad. Onderstaand een kaartje met de route die we afgelegd hebben in een kleine 3 weken. 5060 km in totaal. [box type=”info”] Het laden van de route kan even duren![/box]

Lees verder
Amerika 2013

All good things

Aan alles komt een eind, all good things must come to an end. Zo ook deze vakantie. Van de grote stad San Francisco naar de megagrote stad Los Angeles, via de mooiste National Parks van het westen van Amerika, van de Tioga Pass op 9.943 voet (3.031 m) tot Badwater Basin op -282 voet (-86 […]

Lees verder
Amerika 2013

LA

Vandaag sightseeing LA. Hollywood, Beverly Hills en Bel-Air. Maar eerst op zoek naar een paar plekken uit mijn favoriete films; Back to the Future. Eerst het parkeerterrein van het winkelcentrum dat in de film Twin Pines Mall heet (later Lone Pine Mall). Dat heet in het echt Puente Hills Mall en ligt in City of […]

Lees verder