Joshua Tree

Vandaag zoals gezegd Joshua Tree National Park op het programma. Het was zeker leuk om de naamgever van het park te zien (in grote getalen), maar omdat we al erg verwend waren met zoveel mooie parken, was dit uitzicht niet echt spectaculair te noemen. Daarnaast was het nog eens erg warm (40 graden), dus dat nodigde ook niet uit tot veel activiteit van onze kant. We hebben bekeken wat we wilden zien en hebben het hele park doorgereden en zijn toen richting het volgende hotel gereden, in Hollywood!
Dat betekende alleen wel dat we in de maandagavondspits over de Interstate 10 heel Los Angeles door moesten. Gelukkig vielen de files onze kant op mee, dus we waren er om 5 uur ’s middags al. Snel ingecheckt in het Hollywood Historic Hotel, dat al bestaat sinds 1927. Ze proberen het hotel zoveel mogelijk in de stijl van die tijd te houden, al vermoed ik dat de sprinklers en rookmelder van een latere periode zijn. Ook de flatscreen TV valt een beetje uit de toon. Daarna heerlijk gegeten bij de Italiaan twee deuren verder, echt een aanrader!
Toen wilden we nog wat foto’s maken van de Walk of Fame en het Hollywood Sign, maar toen we halverwege waren bleek dat we de camera vergeten waren… En aangekomen bij het uitkijkpunt voor het Hollywood Sign (Griffith Observatory) bleek het onverlicht te zijn… Onverrichter zaken zijn we hotelwaarts gekeerd en gaan we maar lekker slapen. Weltrusten!

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”82298014@N02″ sid=”72157634385175439″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”320″ num=”400″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1”]