Las Vegas

Vanmorgen rustig opgestaan, ochtendritueel gedaan, ingepakt en met gierende banden vertrokken uit Cockroach Motel.
Omdat we ruim de tijd hadden hebben we nog een uitstapje gemaakt naar Ash Meadows National Wildlife Refuge. Veel wildlife hebben we echter niet gezien, die lagen allemaal te chillen in de schaduw ergens, aangezien het 35 graden was. Om 10 uur ’s ochtends. Alleen die gekke Hollanders liepen in de brandende zon hun rondje. Maar het was wel de moeite waard hoor, zie de foto’s hieronder. Wat we niet op de foto kregen waren alle libelles en de goudvinken, die waren ons te snel af.
Toen we daar eenmaal uit waren (op gravelwegen kun je niet zo hard rijden) reden we door naar Pahrump voor een brunch in Mom’s Diner. Voor het eerst Eggs Benedict op, en dat was lekker!!
Nadat we tjokvol zaten zijn we weer in de auto geploft voor een rit naar de Hoover Dam.
Toen we de security check gepasseerd waren reden we over de Hoover Dam, zetten de auto neer aan de andere kant (in de staat Arizona) en liepen we terug. Hier was het inmiddels 38 graden, dus we hebben er maar een Japanse fotostop van gemaakt.
Toen door naar de bestemming van de dag, Las Vegas! Over wat we daar allemaal gedaan hebben kan ik helaas geen uitspraken doen, immers: “What happens in Vegas, stays in Vegas“. 😉

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”82298014@N02″ sid=”72157634389869032″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”320″ num=”400″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1”]