Las Vegas

Vanmorgen rustig opgestaan, ochtendritueel gedaan, ingepakt en met gierende banden vertrokken uit Cockroach Motel.
Omdat we ruim de tijd hadden hebben we nog een uitstapje gemaakt naar Ash Meadows National Wildlife Refuge. Veel wildlife hebben we echter niet gezien, die lagen allemaal te chillen in de schaduw ergens, aangezien het 35 graden was. Om 10 uur ’s ochtends. Alleen die gekke Hollanders liepen in de brandende zon hun rondje. Maar het was wel de moeite waard hoor, zie de foto’s hieronder. Wat we niet op de foto kregen waren alle libelles en de goudvinken, die waren ons te snel af.
Toen we daar eenmaal uit waren (op gravelwegen kun je niet zo hard rijden) reden we door naar Pahrump voor een brunch in Mom’s Diner. Voor het eerst Eggs Benedict op, en dat was lekker!!
Nadat we tjokvol zaten zijn we weer in de auto geploft voor een rit naar de Hoover Dam.
Toen we de security check gepasseerd waren reden we over de Hoover Dam, zetten de auto neer aan de andere kant (in de staat Arizona) en liepen we terug. Hier was het inmiddels 38 graden, dus we hebben er maar een Japanse fotostop van gemaakt.
Toen door naar de bestemming van de dag, Las Vegas! Over wat we daar allemaal gedaan hebben kan ik helaas geen uitspraken doen, immers: “What happens in Vegas, stays in Vegas“. 😉

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”82298014@N02″ sid=”72157634389869032″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”320″ num=”400″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1”]

12 thoughts on “Las Vegas

  1. Wat een gave foto’s allemaal zeg! En al gegokt op het toilet? of in de supermarkt? Of waar dan ook?! Erg benieuwd!

    x

  2. Die Ingmar heeft dan weer een vooruitziende blik, ik was nog bij het hoofdstuk hoeveel geld heb je in Las Vegas verdiend en is de reis er al uit? En goed dat jullie niet te lang op ÊÊn plek blijven want dan kun je allerlei pakketjes van Ingmar verwachten.
    Groet,
    Pa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Amerika 2013

De route

Tijdens onze roadtrip door Amerika hebben we de GPS logger weer aangehad. Onderstaand een kaartje met de route die we afgelegd hebben in een kleine 3 weken. 5060 km in totaal. [box type=”info”] Het laden van de route kan even duren![/box]

Lees verder
Amerika 2013

All good things

Aan alles komt een eind, all good things must come to an end. Zo ook deze vakantie. Van de grote stad San Francisco naar de megagrote stad Los Angeles, via de mooiste National Parks van het westen van Amerika, van de Tioga Pass op 9.943 voet (3.031 m) tot Badwater Basin op -282 voet (-86 […]

Lees verder
Amerika 2013

LA

Vandaag sightseeing LA. Hollywood, Beverly Hills en Bel-Air. Maar eerst op zoek naar een paar plekken uit mijn favoriete films; Back to the Future. Eerst het parkeerterrein van het winkelcentrum dat in de film Twin Pines Mall heet (later Lone Pine Mall). Dat heet in het echt Puente Hills Mall en ligt in City of […]

Lees verder