Roadtrip

Vanmorgen begon onze roadtrip dan toch echt, met de eerste (bescheiden) etappe naar Sonora. Maar niet voordat we nog even op Lombard Street naar beneden zijn gereden. Je weet wel, die beroemde steile en bochtige weg.
Na dat hoogtepuntje was het tijd voor praktischer zaken: boodschappen. Bij de Target hebben we alles gehaald wat we de komende dagen onderweg nodig hebben; onder andere een koelboxje met elementen en 12 liter water. Daar zouden we het wel tot aan Las Vegas mee moeten redden.
Toen door naar de volgende halte, het hoofdkantoor van Facebook. Daar ook nog even een foto geschoten en weer door. Toen we uiteindelijk de bebouwde kom achter ons lieten veranderden meteen een aantal dingen. We reden eerst de heuvels in en daarna door uitgestrekte velden met allerlei vruchten- en notenbomen, met daarna weer de heuvels die naar de Sierra Nevada leiden
Van de koele 60F (16C) in San Francisco liep de temperatuur langzaam op naar 93F (34C) in Sonora. Toen we daar aankwamen hebben we dan ook eerst een duikje genomen in het zwembad. Voor het eten zijn we naar het centrum van Sonora gereden, dat er nog bijna net zo uitziet als ten tijde van de stichting in 1851. Al met al een lekker rustige dag. Morgen naar Yosemite National Park!
[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”82298014@N02″ sid=”72157634389791710″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”320″ num=”400″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1”]

8 thoughts on “Roadtrip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Amerika 2013

De route

Tijdens onze roadtrip door Amerika hebben we de GPS logger weer aangehad. Onderstaand een kaartje met de route die we afgelegd hebben in een kleine 3 weken. 5060 km in totaal. [box type=”info”] Het laden van de route kan even duren![/box]

Lees verder
Amerika 2013

All good things

Aan alles komt een eind, all good things must come to an end. Zo ook deze vakantie. Van de grote stad San Francisco naar de megagrote stad Los Angeles, via de mooiste National Parks van het westen van Amerika, van de Tioga Pass op 9.943 voet (3.031 m) tot Badwater Basin op -282 voet (-86 […]

Lees verder
Amerika 2013

LA

Vandaag sightseeing LA. Hollywood, Beverly Hills en Bel-Air. Maar eerst op zoek naar een paar plekken uit mijn favoriete films; Back to the Future. Eerst het parkeerterrein van het winkelcentrum dat in de film Twin Pines Mall heet (later Lone Pine Mall). Dat heet in het echt Puente Hills Mall en ligt in City of […]

Lees verder