Roadtrip

Vanmorgen begon onze roadtrip dan toch echt, met de eerste (bescheiden) etappe naar Sonora. Maar niet voordat we nog even op Lombard Street naar beneden zijn gereden. Je weet wel, die beroemde steile en bochtige weg.
Na dat hoogtepuntje was het tijd voor praktischer zaken: boodschappen. Bij de Target hebben we alles gehaald wat we de komende dagen onderweg nodig hebben; onder andere een koelboxje met elementen en 12 liter water. Daar zouden we het wel tot aan Las Vegas mee moeten redden.
Toen door naar de volgende halte, het hoofdkantoor van Facebook. Daar ook nog even een foto geschoten en weer door. Toen we uiteindelijk de bebouwde kom achter ons lieten veranderden meteen een aantal dingen. We reden eerst de heuvels in en daarna door uitgestrekte velden met allerlei vruchten- en notenbomen, met daarna weer de heuvels die naar de Sierra Nevada leiden
Van de koele 60F (16C) in San Francisco liep de temperatuur langzaam op naar 93F (34C) in Sonora. Toen we daar aankwamen hebben we dan ook eerst een duikje genomen in het zwembad. Voor het eten zijn we naar het centrum van Sonora gereden, dat er nog bijna net zo uitziet als ten tijde van de stichting in 1851. Al met al een lekker rustige dag. Morgen naar Yosemite National Park!
[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”82298014@N02″ sid=”72157634389791710″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”320″ num=”400″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1”]