Up in the air

Vanmorgen vroeg uit de veren, want er stond iets leuks op het programma, een helikoptertour van de Grand Canyon 🙂 We werden om 7.50u opgehaald en naar Boulder City airport gebracht, alwaar we gewogen werden (ja, echt) en ingedeeld werden in een helikopter, samen met vier meiden uit Australie en Schotland. En toen gingen we de lucht in. Onze piloot Tyler bracht ons langs de Hoover Dam, Lake Mead, de Colorado river en natuurlijk de Grand Canyon. Vervolgens landden we in de Canyon zelf, waar we een kleine lunch met champagne kregen en even de tijd hadden om rond te lopen en foto’s te maken. Helaas was het alweer tijd om terug te gaan, maar tijdens de terugreis konden we ook nog van het uitzicht genieten. Heul cool allemaal!!
’s Middags eerst nog even een wasje gedraaid in het hotel en daarna de Strip van dichtbij bekeken. Wat een achterlijk grote hotels en shoppingcentra staan daar toch. En gokhallen, kroegen, bars en clubs. En alles door elkaar. Waanzinnig.
Na heerlijk gegeten te hebben in Paris bij Mon Ami Gabi hebben we nog naar de fonteinshow bij het Bellagio gekeken. Het was inmiddels donker aan het worden en dan is ‘ie nog mooier.
Morgen laten we deze gestoorde stad weer achter ons en verruilen we haar voor de natuurparken van Utah. Weltrusten!

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”82298014@N02″ sid=”72157634389870894″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”320″ num=”400″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1”]

10 thoughts on “Up in the air

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Amerika 2013

De route

Tijdens onze roadtrip door Amerika hebben we de GPS logger weer aangehad. Onderstaand een kaartje met de route die we afgelegd hebben in een kleine 3 weken. 5060 km in totaal. [box type=”info”] Het laden van de route kan even duren![/box]

Lees verder
Amerika 2013

All good things

Aan alles komt een eind, all good things must come to an end. Zo ook deze vakantie. Van de grote stad San Francisco naar de megagrote stad Los Angeles, via de mooiste National Parks van het westen van Amerika, van de Tioga Pass op 9.943 voet (3.031 m) tot Badwater Basin op -282 voet (-86 […]

Lees verder
Amerika 2013

LA

Vandaag sightseeing LA. Hollywood, Beverly Hills en Bel-Air. Maar eerst op zoek naar een paar plekken uit mijn favoriete films; Back to the Future. Eerst het parkeerterrein van het winkelcentrum dat in de film Twin Pines Mall heet (later Lone Pine Mall). Dat heet in het echt Puente Hills Mall en ligt in City of […]

Lees verder