Up in the air

Vanmorgen vroeg uit de veren, want er stond iets leuks op het programma, een helikoptertour van de Grand Canyon 🙂 We werden om 7.50u opgehaald en naar Boulder City airport gebracht, alwaar we gewogen werden (ja, echt) en ingedeeld werden in een helikopter, samen met vier meiden uit Australie en Schotland. En toen gingen we de lucht in. Onze piloot Tyler bracht ons langs de Hoover Dam, Lake Mead, de Colorado river en natuurlijk de Grand Canyon. Vervolgens landden we in de Canyon zelf, waar we een kleine lunch met champagne kregen en even de tijd hadden om rond te lopen en foto’s te maken. Helaas was het alweer tijd om terug te gaan, maar tijdens de terugreis konden we ook nog van het uitzicht genieten. Heul cool allemaal!!
’s Middags eerst nog even een wasje gedraaid in het hotel en daarna de Strip van dichtbij bekeken. Wat een achterlijk grote hotels en shoppingcentra staan daar toch. En gokhallen, kroegen, bars en clubs. En alles door elkaar. Waanzinnig.
Na heerlijk gegeten te hebben in Paris bij Mon Ami Gabi hebben we nog naar de fonteinshow bij het Bellagio gekeken. Het was inmiddels donker aan het worden en dan is ‘ie nog mooier.
Morgen laten we deze gestoorde stad weer achter ons en verruilen we haar voor de natuurparken van Utah. Weltrusten!

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”82298014@N02″ sid=”72157634389870894″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”320″ num=”400″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1”]