All good things

Aan alles komt een eind, all good things must come to an end. Zo ook deze vakantie. Van de grote stad San Francisco naar de megagrote stad Los Angeles, via de mooiste National Parks van het westen van Amerika, van de Tioga Pass op 9.943 voet (3.031 m) tot Badwater Basin op -282 voet (-86 m) heeft onze trouwe vierwieler ons veilig over 3.144 mijl (5.060 km) van de mooiste wegen door berg en dal vervoerd.
Door de vele verschillende wonderen van de natuur, zoals de woestijnen in Death Valley en Joshua Tree, het vele water, groen en bergen in Yosemite, Zion en Bryce Canyon, de rode rotsen in Arches en Canyonlands hebben we gereden, gewandeld en gefietst in temperaturen tussen de 15 en 55 graden Celsius.
Vandaag was de laatste dag hier en net als gisteren hebben we die gebruikt om een beetje bij te komen. En om te shoppen natuurlijk. Gisteren zijn we goed geslaagd en hadden we het boodschappenlijstje bijna afgewerkt, maar vandaag moest er nog een paar schoenen voor mij bijgekocht worden. Ook dat is snel gelukt. Daardoor hadden we nog tijd om de Pacific Coast Highway te nemen, tussen Ventura en Santa Monica en om een duik te nemen in de Stille Oceaan. Die kans heb je natuurlijk niet elke dag! Dus ook al was het water aan de koude kant, ik heb de duik gewaagd.
Als laatste avondmaal hebben we op z’n Amerikaans een burger gegeten, in een shoppingmall. Daar hadden ze ook nog een winkel die “Love D” heet. Hoe toepasselijk! 😉
Nu is het al bijna tijd om te slapen, want om 5 uur gaat de wekker… Weltrusten alvast!!

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”82298014@N02″ sid=”72157634390263474″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”320″ num=”400″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1”]