All good things

Aan alles komt een eind, all good things must come to an end. Zo ook deze vakantie. Van de grote stad San Francisco naar de megagrote stad Los Angeles, via de mooiste National Parks van het westen van Amerika, van de Tioga Pass op 9.943 voet (3.031 m) tot Badwater Basin op -282 voet (-86 m) heeft onze trouwe vierwieler ons veilig over 3.144 mijl (5.060 km) van de mooiste wegen door berg en dal vervoerd.
Door de vele verschillende wonderen van de natuur, zoals de woestijnen in Death Valley en Joshua Tree, het vele water, groen en bergen in Yosemite, Zion en Bryce Canyon, de rode rotsen in Arches en Canyonlands hebben we gereden, gewandeld en gefietst in temperaturen tussen de 15 en 55 graden Celsius.
Vandaag was de laatste dag hier en net als gisteren hebben we die gebruikt om een beetje bij te komen. En om te shoppen natuurlijk. Gisteren zijn we goed geslaagd en hadden we het boodschappenlijstje bijna afgewerkt, maar vandaag moest er nog een paar schoenen voor mij bijgekocht worden. Ook dat is snel gelukt. Daardoor hadden we nog tijd om de Pacific Coast Highway te nemen, tussen Ventura en Santa Monica en om een duik te nemen in de Stille Oceaan. Die kans heb je natuurlijk niet elke dag! Dus ook al was het water aan de koude kant, ik heb de duik gewaagd.
Als laatste avondmaal hebben we op z’n Amerikaans een burger gegeten, in een shoppingmall. Daar hadden ze ook nog een winkel die “Love D” heet. Hoe toepasselijk! 😉
Nu is het al bijna tijd om te slapen, want om 5 uur gaat de wekker… Weltrusten alvast!!

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”82298014@N02″ sid=”72157634390263474″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”320″ num=”400″ shadow=”1″ highlight=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1”]

14 thoughts on “All good things

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Amerika 2013

De route

Tijdens onze roadtrip door Amerika hebben we de GPS logger weer aangehad. Onderstaand een kaartje met de route die we afgelegd hebben in een kleine 3 weken. 5060 km in totaal. [box type=”info”] Het laden van de route kan even duren![/box]

Lees verder
Amerika 2013

LA

Vandaag sightseeing LA. Hollywood, Beverly Hills en Bel-Air. Maar eerst op zoek naar een paar plekken uit mijn favoriete films; Back to the Future. Eerst het parkeerterrein van het winkelcentrum dat in de film Twin Pines Mall heet (later Lone Pine Mall). Dat heet in het echt Puente Hills Mall en ligt in City of […]

Lees verder
Amerika 2013

Joshua Tree

Vandaag zoals gezegd Joshua Tree National Park op het programma. Het was zeker leuk om de naamgever van het park te zien (in grote getalen), maar omdat we al erg verwend waren met zoveel mooie parken, was dit uitzicht niet echt spectaculair te noemen. Daarnaast was het nog eens erg warm (40 graden), dus dat […]

Lees verder